Megvan a Disney+ magyarországi indulásának dátuma és az árak is

Idén nyártól 11 új területen lesz elérhető a Disney+ streaming szolgáltatása, ahol saját gyártású tartalmak mellett  több ezer Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- és National Geographic-epizód és film található.

A Disney+ Magyarországon június 14-én indul, a havi előfizetési díj 2490, az éves előfizetési díj pedig 24900 forint lesz. 

Az ajánlathoz azt is érdemes tudni, hogy akár négy párhuzamos streamet is lehet egyszerre indítani, legfeljebb tíz eszközön futhat egy előfizetés, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is. Akár hét különböző profilé hozható létre, ezek között természetesen gyerekbarát verzió is beállítható, amely könnyű navigációt és életkornak megfelelő tartalmakat biztosít.

A Star Wars kedvelői válogathatnak az olyan sorozatok között, mint a „Boba Fett könyve” és „A mandalóri” Jon Favreau író–producertől. A Marvel Studios kínálatából meg lehet nézni a „Holdlovag” című sorozatot is, a főszerepben a Steven Grantet alakító Oscar Isaac-kel. A sorozat egy jámbor ajándékbolti alkalmazottról szól, aki emlékezetkiesésektől és egy másik élet emlékeitől szenved. Emellett az Oscar-díjra jelölt „Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája” című fantasy is elérhető lesz, amelyben olyan népszerű színészek szerepelnek, mint Simu Liu és Awkwafina.

Hozzáférhetővé válik a Disney és a Pixar által készített, Oscar-díjra jelölt „Luca”; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő „Encanto”; valamint az Oscar-díjas „Szörnyella”.

Meg lehet nézni például az Oscar-díjra jelölt „Free Guy” akcióvígjátékot, a főszerepben Ryan Reynolds-dzal, „A Simpson család” és „A Grace klinika” sorozatokat, vagy épp a National Geographic-tól a „Jeff Goldblum világa” című sorozatot, ahol az első évad 12 részében egy-egy hétköznapi tárgyat, érdekességet vizsgál meg, hogy megmutassa milyen összefüggések, milyen lenyűgöző tudományos, történelmi ismeretek húzódnak meg a háttérben.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,441KedvelőTetszik
2,928KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés