Hirdetés
Hirdetés

Megnyerte a Deezer versenyét a Middlemist Red

Emlékeztek még arra, hogy a Deezer beválasztotta a világ négy legígéretesebb előadója közé a Middlemist Red-et? Az ezeknek rendezett háromhetes versenyt sikerült megnyernie a magyar zenekarnak, méghozzá elég simán, a második helyezett fülöp-szigeteki indie folk banda, a The Ransom Collective ugyanis több mint 40 ezer ponttal szerzett kevesebbet nála (pontot a számok hallgatásával, vagy pl. a kedvencekhez adásával lehetett gyártani).

A Deezer ígérete szerint ezután mindenféle segítséget megad a zenekarnak, hogy karrierjük nemzetközi szinten is beinduljon. Erre pedig sokféle módszere van, ilyen például külföldi booking ügynökségek bevonása, külföldi koncertszervezés, külföldi zenei oldalakon való megjelenés, külföldi kiadók keresése, lehetséges Deezer Session élő felvétel vagy épp fesztiválokra való bekerülés segítése.

A Middlemist Red háza táján tehát elég jól alakulnak a dolgok, idén a Deezer-verseny előtt az Index alternatív dalversenyét is megnyerték, aminek köszönhetően koncertet adhatnak a Szigeten, mi pedig tavalyi bemutatkozó EP-jüket az év egyik legerősebbjének neveztük. A nyáron fellépnek még a Művészetek Völgyében, a Bánkitón és a Campus Fesztiválon is, augusztus 2-án pedig a Black Lips előzenekaraként az Akváriumban. Első albumukat várhatóan novemberben hozzák ki, addig is itt egy Kasabian-feldolgozás, ami jobb, mint az eredeti.

Advertisement
38,985KedvelőTetszik
3,059KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló