Hirdetés

Megkérdezték a Weezer frontemberét, hogy igazából Kurt Cobain-e

Az interneten kering több összeesküvés-elmélet is, ami Kurt Cobainnek, a Nirvana frontemberének halálával kapcsolatos. Az egyik legszürreálisabb elmélet szerint Cobain csak megrendezte az öngyilkosságát 1994-ben, hogy aztán álnéven éljen tovább, és ő legyen a Weezer frontembere.

Vagyis tulajdonképpen Rivers Cuomo az Kurt Cobain. 

Nyilván az elméleten maximum röhögni lehet, de egy Rick Rubin vezette podcastban Cuomo volt a vendég, hogy a zenekar új lemezéről beszélgessenek, Rubin pedig úgy gondolta, hogy a legegyszerűbb, ha az érintett is megszólal az ügyben. Cuomo belement a játékba, és kifejtette, hogyan is működhetett a transzformáció. Elmondta, hogy az egy kicsit nehezítette a dolgot, hogy a Weezer Blue Albuma egy hónappal Kurt Cobain halála után jelent meg, de Rubin rávilágított, hogy simán dolgozhatott előtte az albumon még Kurt Cobainként, hogy aztán gyors legyen az átmenet az új személyiségébe.

A teljes beszélgetés innen érhető el, ahol egyébként Cuomo sokat mesél arról, hogy a programozó tanulmányai hogyan segítik a dalszerzésben.

A Weezer frontembere nem siránkozik, inkább programozni tanul a Harvardon

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
848FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk