Hirdetés
Hirdetés

All Machines Will Fail – Disappear (live)

Iamyankkal az egy hónappal ezelőtt készült interjúban már beszéltünk a műfaji korlátokról és arról is, hogy a legutóbbi Turbinás koncertje után egy új fejezet kezdődik, amiről azt is elárulta, hogy ez egy új zenekar megalakulását jelenti. Mohácsi Mátyással (Trillion, Grand Mexican Warlock) és Kocsis Mátéval (Ghostchant, ex-Idoru) kiegészülve megalakult az All Machines Will Fail, akinek a bemutatkozó lemezéről megérkezett az első dal videoklippel együtt.

A február 8-án megjelenő And We című lemez debütáló dala a Disappear megalapozza az egész album hangulatát, ami merőben másabb annál, mint amit eddig yanktól hallhattunk: rituális dobok, torzított gitáron áteresztett ambient, és atmoszférikus basszusok. Yank így számolt be a zenekarról:

“Nagyjából egy éve kerestem fel a srácokat azzal, hogy szükségem lenne rá, hogy lassú, rituális és hangos zenét játsszak olyanokkal, akikkel jól érzem magam. Reméltem, hogy nekik is jól esne egy ilyen journey. Az elmúlt években keletkezett egy vákuum: nyers erő és a hirtelen elsodró érzelmi állapotok nem tudtak megvalósulni, mert sokáig nem találtam a megfelelő zenei formát. Szerencsére igent mondtak, és túlzás nélkül, új színt hoztak az életembe, amiért már most hálás vagyok nekik. Igyekszem nem determinálni semmit az All Machines Will Fail-lel kapcsolatban, ezt meghagyom inkább nektek.”

Az albumot, amihez még további meglepetések érkeznek, március harmadikán mutatják be először a Turbina Kulturális Központban.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,004KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,640FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk