Hirdetés

Mégis öttagú marad élőben is a Judas Priest

Úgy tűnik a népharag meghátrálásra késztette a Judast Priest tagjait, és egy közleményben tudatták a világgal, hogy a kirúgása miatt amúgy nagyon csalódott Andy Sneap gitáros, mégsem megy vissza producerkedni, hanem továbbra is részt vesz a turnénk a Parkinson-kóros Glenn Tipton helyetteseként, de azért néhol Tipton is színpadra lép majd.

Ritka dolog a zenetörténelemben, amikor a rajongók ilyen látványosan ki tudtak kényszeríteni valamit. Ennél már csak az lett volna nagyobb dobás, ha több mint tíz éve kilépett K.K. Downing alapító-gitárost is visszaveszik, de ott valami nagy harag lehet, az úgy tűnik, nem fog már megtörténni.

A négytagú turnéfelállás ötletén egyébként még Gary Tipton, Glenn Tipton testvére is kiakadt nyilvánosan, és már a zenekar menedzserének kellett nyugtatgatnia, illetve kérnie, hogy adjon már ennek a felállásnak egy esélyt. A menedzser pedig történetesen Glenn Tipton felesége, szóval a sógorával vitatkoztak egyet nyilvánosan. Gary Tipton egyébként régebben dolgozott a Judas Priest technikusaként, de jelenleg nem áll náluk alkalmazásban.

Négytagú lesz a Judas Priest, Sneap kiakadt a kirúgásán, de a rajongók is K.K. Downingot követelik vissza

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk