Hirdetés
Hirdetés

Megijedtek a kisváros lakói a dübörgéstől, kiderült, hogy a Rammstein koncertezik

Úgy tűnik, hogy a Rammstein jelenlegi turnéja valóban minden eddigit felülmúl, nem csak látványban, de földmozgásban, kedvességben és hangban is, legalábbis 11 mérföldre, azaz közel 20 kilométerre a koncerttől sem értették az emberek, mi az a furcsa morajlás, ami a távolból jön.

A múltkor írtunk róla, hogy a Desy Intézet jelezte, hogy a részecskegyorsítóknál bejelzett a szeizmográf, ami kifejezetten nem hangot, hanem talajrezgéseket rögzíti. Abban a cikkben írtunk arról is, mennyire jófej dolog, hogy a vak és gyengénlátó rajongók a koncert előtt végigmehetnek a színpadon, megtapogathatják az elemeket és a zenekar mesél is róla, hogy jobban átérezzék az élményt.

Most a Coventry Telegraph írt arról, hogy Nuneaton és Burton Hastings lakói a közösségi oldalakhoz fordultak, hogy kiderítsék, vajon mi lehet az a dübörgés, és zaj amit hallanak. Voltak, akik panaszkodtak, hogy zárt ablakok mellett is hallották, mások kiültek a kertbe, és onnan hallgatták a bulit. Aztán eset fél 11 felé hallottak egy hatalmas robbanást, és a tűzijátékot is több kilométerrel odébb is lehetett élvezni.

A részecskegyorsító is megérezte a Rammstein koncertjét

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetésspot_img

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk