Hirdetés
Hirdetés

Meghalt Trevor Strnad, a Black Dahlia Murder énekese

Magyar idő szerint szerda este került ki a Black Dahlia Murder Facebook-oldalára az a közlemény, hogy meghalt Trevor Strnad, a zenekar énekese. A 41 éves zenész halálának okáról nem írnak konkrétan, de a közlemény végén ott szerepel az öngyilkossági mentővonal száma, így Strnad minden bizonnyal saját kezével vetett véget az életének.

Strnad a death metal csapat egyik alapítója volt 2001-ben, és mára már csak ő, és Brian Eschbach gitáros voltak tagok a kezdetek óta. Személyében a műfaj egyik legszórakoztatóbb figuráját ismerhette a világ, ezért nem is meglepő, hogy halálát a teljes rockszíntér gyászolja.

Viszont interjúkban beszélt arról is, hogy gondja van az alkohollal, illetve depresszióval és szorongással is küzd, utóbbiakra pedig a koronavírus-járvány is rátett egy lapáttal.

A Black Dahlia Murder kifejezetten szeretett Magyarországon is fellépni, legutolsó, sorrendben nyolcadik magyar koncertjüket 2019-ben adták a Barba Negrában. Idén is felléptek volna ugyanitt, de a január 18-ai koncert a járvány miatt elmaradt. Akkor ezt írták:

“A 2022-es évre tervezett európai turnénkat sajnálattal le kell mondanunk az egyre nagyobb bizonytalanság miatt. Mindenkitől elnézést kérünk, aki várt minket, de ígérjük, hogy még visszatérünk.”

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,334KedvelőTetszik
2,909KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk