Hirdetés

Meghalt Meat Loaf

74 éves korában, családja körében elhunyt az amerikai énekes és színész, Meat Loaf. Halálának oka egyelőre ismeretlen, a hírt korábbi ügynöke, Michael Greene hozta nyilvánosságra. Greene a Deadline.com-nak elmondta, hogy az énekes felesége, Deborah, valamint lányai, Pearl és Amanda társaságában töltötte utolsó napját, melynek során közeli barátai is elbúcsúzhattak tőle. Családja közleménye így szól:

“Tudjuk, hogy milyen sokat jelentett sokaknak, és őszintén hálásak vagyunk a szeretetekért és támogatásotokért, miközben átvészeljük a gyászt, amit egy inspiráló művész és csodálatos ember elvesztése okozott. A szívéből a lelketekbe… don’t ever stop rocking!”

Meaf Loaf 1947. szeptember 27.-én született az Egyesül Államok-beli Dallasban, Marvin Lee Aday néven. 1977-ben megjelent Bat Out of Hell című, Jim Steinman dalszerzővel és producerrel készített bemutatkozó albuma a könnyűzene történetének egyik legkelendőbb albumaként több mint 14 millió példányban kelt el.

Színészként több mint ötven filmben és televíziós műsorban szerepelt, olyan produkciókban, mint a The Rocky Horror Show, a Harcosok klubja, vagy a Tenacious D, avagy a kerek rockerekben, melyben Jack Black apját alakította. A Lángoló stábja legismertebb lemezével emlékszik az énekesre.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk