Hirdetés
Hirdetés

Meghalt John Davis, a Milli Vanilli egyik igazi énekese

66 éves korában elhunyt John Davis, aki alapvetően sessionénekes volt, de onnan lett ismert, hogy ő volt a Milli Vanilli egyik igazi énekese. A hírt fia erősítette meg, aki elmondta, hogy édesapja a koronavírus okozta szövődményekbe halt bele.

Hirdetés

John Davis akkor lett híres 1989-ben, mikor kiderült, hogy a Milli Vanilli popcsapat csak tátog a színpadon, az igazi énekhangot ő és még több másik sessionénekes szolgáltatja. Az egész produkció kitalálója a német Frank Farian volt, akinek voltak jó számai, de olyan énekesekkel, akiket ő nem tartott színpadképesnek. Ezért találta ki, hogy a stúdióprodukciót teljesen szétválasztja a színpaditól, utóbbi esetben pedig csak tátognak a Milli Vanilli eredeti tagjai, akik alapvetően csak táncosok voltak.

A lebukás egy műszaki hiba volt az egyik koncerten, valamint az egyik igazi énekes, Charles Shaw felháborodott nyilatkozata, akit idegesített, hogy a két táncos zsebel be minden sikert (Grammyt is, amit később visszaadtak), miközben ők a dal igazi előadói.

Az eredeti énekesek a botrány után The Real Deal néven alapítottak zenekart, és Davis ekkor azt nyilatkozta, nem érdekli, hogy vissza kellett a Grammyt adni, később úgyis megkapják majd megint. Nem kapták meg, de ő és az egyik táncos, Fab Morvan (aki időközben megtanult énekelni), 2015-től rendszeresen álltak együtt színpadra, gyakorlatilag ők ketten voltak a Milli Vanilli az utóbbi időben.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók