Hirdetés

Megérkezett a Prime, de ez a yetteles

Mostanra valószínűleg a legtöbb emberhez elért már a hír, hogy a Telenor új neve Yettel lett, lefutottak szépen lassan az ezzel kapcsolatos szóviccek is. Az előfizetők is tudják, hogy olyan túl sok minden nem változik az életükben, a gyakorlatban egy új alkalmazásra kell áttérni (ami mellesleg mától elérhető), de ezen felül más dolguk nincs. A meglévő szerződésüket, az előfizetést és a benne foglalt szolgáltatásokat a korábbi feltételekkel használhatják tovább az ügyfelek. A társaság telefonos ügyfélszolgálata is változatlanul a 1220-as számon érhető el, és persze az üzletek helyszíne sem változik.

Most azonban az is kiderült, hogy mit jelent a névváltás a cég életében, hiszen egy ilyen megújulás nem csak arról szól, hogy új névhez és színhez kell hozzászokni, hanem lehet arra is számítani, hogy változik az egész márka, ezzel együtt pedig új csomagok, kedvezmények érkeznek.

A kiegyensúlyozott élet, jobb élet

– ez lett a Yettel jelmondata, központi gondolata, és ami a következő időszakban a kommunikációjukban gyakran elő kerül majd.

Fontos számukra, hogy segítsenek megteremteni a digitális élet egyensúlyát, ami az utóbbi években sokaknál felborult. Erre szeretnék felhívni a figyelmet, és olyan csomagokat, ajánlatokat összehozni, amiben az van, amire szükség van, és ami nem kell, az nincs.

A technológia ha jól használjuk, segít abban, hogy az egyensúlyt megtaláljuk.

Felmérték, hogy mi kell ügyfeleknek, ebből az egyik a fenntarthatóság. Sokkal több adatot használnak az emberek az utóbbi években, ez valószínűleg tovább növekszik majd. Jobb eszközök, nagyobb portfólió kell, ezért szeretnének egy olyan szolgáltató lenni, ami el tudja ezt az igényt látni, és sokkal jobb vásárlási élményt szeretnének nyújtani az ügyfeleknek.

A Telenor hiperesek Yettel Prime-ügyfelek lesznek

Megújulnak a lakossági kártyás és számlatarifák is. Szeretnék, hogy minél több olyan ügyfél számára legyen elérhető a korlátlan internet, ezért ez 9990 forinttól már elérhető. Ebben benne van a 4G és az 5G is, és az a változó tényező, hogy melyikben mennyi beszélgetés, illetve külföldi roaming elérhető. De mivel nem kell mindenkinek korlátlan net, ezért van opció alacsonyabb csomagokra is. Hogy melyik csomagban egészen pontosan mi található, arról innen lehet több információhoz jutni.

Yettel tarifa részletek

A Prime-ügyfeleknek előnyök is járnak, például az elsőbbségi ügyintézés, vásárlás esetén 30 napos elállási lehetőség, a 0 Ft-os készülékajánlatok vagy a csoportosan elérhető havidíj-kedvezmények. Újdonságként a feltöltőkártyás ügyfeleknek az egységesen 25  forintos percdíj mellett elérhetővé válik a korlátlan netezés lehetősége, illetve az is újítás, hogy legalább 1500 forintos feltöltés esetén 1 nap korlátlan mobilnet hozzáférést ad a szolgáltató ajándékba. Továbbá, ha a Yettel-alkalmazásban vásárolnak az ügyfelek adat- és hangjegyet, valamint 2 in 1 csomagot, azok árából 10% kedvezményt kapnak, illetve minden, applikáción keresztül történő feltöltést követően további egy napos korlátlan mobilinternetet használhatnak, amely az aktiválást követő naptári nap éjfélig vehető igénybe belföldön.

Az is kiderült, hogy elérhető lesz a lakossági és az üzleti felhasználók számára is az eSIM, kivéve, ha Apple Watch-csal szeretné valaki használni, mert arra még várni kell.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,605KedvelőTetszik
2,965KövetőKövetés
1,330FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk