Hirdetés
Hirdetés

A Megasztár után (A hét dala)

Van nekünk ez a túlzás nélkül túlzó műsorunk, a Megasztár. Az új széria már legendaként emlegeti magát, meg az előző sorozatokban éneklő tehetségeket, de annak kevesen néznek utána, hogy vajon a korábbi szériák "sztárjai" mit is csinálnak most. Az énekesek vagy belebolondultak a semmibe, ami a műsor után fogadta őket, vagy megkeresték, és meg is találták a helyüket. Kandech Evelyne például az Envoyban énekel, és itt nem legenda, nem megasztár, hanem csak egy tehetséges énekeslány, egy zenekarként működő zenekarban.

Már csak azért is zenekar ez, mert annyira sem használja ki Kandech múltját, hogy nem is minden számban énekel. Érdemesebb azért meghallgatni egy olyat, amiben ő is hallható, és nem csak vokálként, mondjuk éppen a Taking Hold címűt. A dal alapvetően kortárs, angolszász típusú gitárzene; a sok torzításon átengedett gitárhangzás az egész zenekar meghatározója. Van azért több hatás is, és nem véletlenül sorolja maga a zenekar is fel őket a myspace oldalon, de egyik előkép sem nyomja el az Envoy saját irányát.

Egyetlen baj van talán ezzel a dallal (ahogy a többivel is): nagyon kellemes, megnyugtató dallamok szólnak, de egyike sem olyan magával ragadó, hogy vagy elsőre, vagy másodikra a fülbe ragadjon. Azért nem valószínű, hogy ez a zenekar célja lenne, mert refréneket írtak, de azok szinte el sem különülnek a verzéktől, csak hullámzik az ének, finoman, mintha csak dísznek lenne ott. Ennek ellenére kellemes színfolt az Envoy a hazai undergroundban, és habár sokat nem koncerteznek, meg a lemeznek sincs nagy promóciója, azért érdemes a fázós őszi időben egy forró teát szorongatva belebújni a dalaikba.

Advertisement
39,004KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,640FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló