Hirdetés
Hirdetés

Még mindig sokan beszélnek a Metallica glastonburys fellépéséről

Nemrég írtunk a Metallica glastonburys koncertje körüli véleményáradatról, ám mivel az azóta sem állt le, most beszámolunk a folytatásról.

Talán a legfurább hír, hogy Glastonbury-rajongók egy csoportja internetes kampányt indított abból a célból, hogy töröljék el a zenekar fellépését. Szerintük ugyanis nem fér össze a fesztivál szellemiségével az, hogy James Hetfield nagyon szeret vadászni, és ezt büszkén hirdeti is azzal, hogy egy medvevadászatról szóló sorozatot fog narrálni a History Channelen (erről meg itt írtunk).

Közben a fesztiválon szintén fellépő Mogwai tagjai kijátszották az eddig meglepő módon jegelt „Lars Urlich nem tud dobolni”-kártyát: borzasztónak, hihetetlenül rossznak nevezték őt, a Metallicát pedig csak szimplán szarnak. Ezzel szemben viszont Alex Turner, aki korábban kritizálta a zenekar meghívását, ezúttal már barátibban nyilatkozott, és bár furcsának nevezte a fellépőválasztást, de helyeselte azt.

A Metallica tagjai közül Lars Ulrich szólalt meg előző cikkünk óta a Glastonburyvel kapcsolatban, és azzal viccelt, hogy ők is a Wonderwallal fogják kezdeni a koncertet, mint 2008-ban Jay-Z. Akár így lesz, akár nem, június 28-ig még bőven van idejük a különböző zenészeknek, hogy elmondják véleményüket a fellépésről, és ha ezt ilyen tempóban folytatják, nem ez az utolsó cikk, amit a témában láttok. Addig is álljon itt Jay-Z 2008-as próbálkozása arra, hogy Glastonbury-kompatibilissé tegye magát.

A Facebookunkon van egy csomó olyan tartalom, ami itt nincs? — Kövess minket ott is!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló