Hirdetés
Hirdetés

Még lehet jelentkezni a R33 Tehetségkutató fesztiválra

Zenekarok, figyelem! Napjainkban a tehetségkutató show-műsorok nagyrészt csak karaoke-sztárokat futtatnak, jelenleg Magyarországon ismeretlen, de ígéretes zenekarokat jóformán senki, vagy nagyon ritkán karol fel. Ezen próbál változtatni az R33 kifejezetten együtteseknek hirdetett tehetségkutató fesztiválja, amire még lehet jelentkezni. A fődíj egy teljes nagylemez elkészítése az R33 Stúdióban, a további nyeremények között pedig videoklip-készítés, a Sziget Fesztiválon való fellépési lehetőség, valamint hangszer és egyéb tárgyi nyeremények szerepelnek. Nevezési díj nincs.

A műfaji kötöttségek nélküli fesztiválra ezidáig már több mint 100 együttes jelentkezett izgalmas és ígéretes produkciókkal a rock, jazz, metál, punk, pop, folk és egyéb fúziós műfajok képviseletében. A lapozás után további részletek, valamint a jelentkezés menete is olvasható.

A tehetségkutatóra jelentkezni január 18-ig, tehát még ma és holnap lehet, a kapcsolat@r33.hu e-mail címen, egy "Tehetségkutató jelentkezés" tárgyú levélben, amiben egy lehetőleg mp3-formátumú hangzó anyagot, a zenekar nevét, elérhetőségét (telefon, e-mail, weblap, bio) várják a szervezők.

A nyílt előválogató bulik az R33 Café vágóhídi Báltermében lesznek,a szervezők célja, hogy összehozzák a szakmát és értékes ismeretségek kötődhessenek a fesztivál ideje alatt.

A megmérettetések során a szakmai zsűri három tagból áll, elődöntőnként változó személyekkel. Legfontosabb szempontjuk az eredetiség és a zenekari egység megvalósítása, nem pedig a kiugró egyéni teljesítmények kiragadása.

Az együttesektől a szervezők első körben három dal előadását várják majd, maximum 12-15 perc terjedelemben. A zsűrinek jogában áll az első nóta után értékelni.

Az elődöntőkről két zenekar jut tovább, az egyik, amelyikre a legtöbb közönség szavazat érkezik, a másikat a zsűri választja ki. Szavazni érvényes belépővel lehet majd.

A tehetségkutató folyamán a fontosabb eseményeket dokumentálják és az R33 honlapján közzéteszik.

Friss információért érdemes csatlakozni az esemény Facebook-oldalához, a már regisztrált zenekarok profiljait pedig az R33 honlapján, a Tehetségkutató menüpont alatt lehet megtalálni.

spot_img

Kommentek

[gs-fb-comments]
37,440KedvelőTetszik
2,931KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló