Hirdetés

Még jelentkezhet a legjobb DJ

Közel kétszáz lemezlovas verseng már, hogy a legjobb DJ-k közé emelkedjen. De vajon köztük vannak már legtehetségesebbek? A feltöltött zenei mixekre folyamatosan gyűlnek a lájkok a Jäger Master Tempo DJ verseny weboldalán, de még bárki megnyerheti a versenyt. Május 16-ig várják a zenéket a zsűri tagjai, Palotai Zsolt, Subotage és az Anima DJ Set DJ-i, és az új ritmusokra éhes zenerajongók is. A május 20-i bulin pedig a legjobb három élőben pörgetheti a lemezeket a Millenáris Parkban. A hatalmas bulin már csak a közönség dönti el, ki a legjobb. Aki részt akar 2011 egyik legütősebb elektronikus zenei élményéből, még bekerülhet a meghívottak közé, ha regisztrál.

Hirdetés

A Jäger Master Tempo DJ tehetségkutatója április 29-én startolt a neten, a versenyre pedig azóta is mindenki nevezhet, aki még nem profi DJ, de azzá szeretne válni. Egy-egy ütős mixet bárki feltölthet a verseny honlapjára, és ha elég meggyőzően pakolta össze a zenét, és jól is kampányol magáért, megnyerheti a DJ versenyt.

A tehetségkutatón DJ Palotai mellett Subotage, az Anima DJ Set DJ-i és a közönség együtt döntenek arról, ki lesz az idei év legjobb DJ-je. Az eddig több mint 20 ezres közönség lájkjaiért a versenyzők a Jäger facebook-oldalán is kampányolhatnak, azaz az önmenedzselésben is kipróbálhatják magukat, gyakorolhatják, hogyan lelkesítsék a rajongóikat, ezzel is készülhetnek a jövőbeli DJ-karrierre.

Döntő élőben, hangorkánnal

Május 16., a nevezési határidő lejárta után a verseny döntőjére sem kell sokat várni, hiszen május 20-án, a kiválasztott három legjobb DJ élőben méri össze tudását. Az sem utolsó szempont, hogy hol, hiszen a DJ szettek a Millenáris Teátrumban, egy nagyszabású, ezerfős buli hangulatáról gondoskodnak majd. Az óriási partyra a jagermastertempo.com-on regisztráltak közül azok a szerencsések juthatnak be, akiket kisorsolnak a szervezők. Az élő versenyen a zene mellett az övék lesz a főszerep, hiszen itt már az ő szavuk dönt. Pontosabban: a hangjuk, ugyanis minél jobban kieresztik, annál jobban támogatják azt a versenyzőt, akit a dobogó legfelső fokán szeretnének látni. Mindez azért lesz lehetséges, mert a bulin hangerőmérők mérik majd, hogy a bulizóknak ki tetszett a legjobban.

A lényeg pedig az, hogy a három versenyző bármelyike is nyer, a nyeremény mindhármuknak a profivá válás útját jelenti. A harmadik helyezett 100 ezer forint értékű vásárlási utalványt kap a Zaj Studio DJ technikát árusító szaküzletbe, a második helyezettnek szintén ebbe az üzletbe jár voucher, 150 ezer forint értékben. A győztes 350 ezer forintért vásárolhat be magának ugyanitt, valamint lehetősége lesz a Jägermeister DJ-jeként 2011-ben a márka rendezvényein zenélni.

A Jägermeister és a zene

A Jägermeister Magyarországon 20 éve része az éjszakai- és klubéletnek, két évtizede célja, hogy az emberek minőségi zenékre szórakozhassanak, és elkötelezetten tesz is azért, hogy ez napról napra megvalósulhasson. A Jäger elengedhetetlen kísérője az elektronikus zenei buliknak, így a márka szeretné felkarolni a hozzá hűséges közönséget és kultúrát, és segíteni abban, hogy az ebben a közegben mozgó tehetségek elfoglalhassák méltó helyüket a zenei életben.

Ezért lépett tovább a Jägermeister, és az eddiginél is nagyobb erőbedobással támogatja a zenei élet és a partykultúra fejlődését: meghirdette a Jäger Master Tempo DJ versenyt. Ez a tehetségkutató rengeteg elektronikus zenével foglalkozó fiatalnak adja meg az esélyt a kiemelkedésre és a további fejlődésre, ráadásul úgy, hogy a végső döntést a zene szempontjából legfontosabb embereknek, a közönség tagjaira bízza. Az idei versennyel a Jägermeister hagyományt kíván teremteni, így a jövőben még sok tehetségnek lesz alkalma megmutatni és megmérettetni magát.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,784KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
740FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló