Hirdetés

Még egy klassz dal az új Grand Mexican Warlock-lemezről

Hirdetés

A korábban megjelent Main Stage után most itt a Vexed, ami a második publikus dal a soron következő Grand Mexican Warlock-lemezről. A nyolcszámos, cím nélküli album a zenekar eddigi legkomolyabb munkája, a hangszeres felvételeket Horváth ‘Atish’ Attila rögzítette egyben, szalagra a törökbálinti SuperSize Recording stúdióban, szintén ő keverte és masteringelte, az énekfelvételek pedig különböző próbatermekben készültek Áron ‘Apey’ Andris segítségével, aki nem mellesleg a zenekar tagja (gitárosa) is lett időközben.

A lemezpremiert rendhagyó módon nem online, hanem a budapesti Központban tartják március 3-án, a hivatalos megjelenés előtt bő egy hónappal. Ezzel szeretné a zenekar személyesebbé tenni a élményt:

összejönni zenét hallgatni és dumálgatni, nem feltétlenül csak az új lemezről, mint a régi szép időkben.

Aki szeretné hallani még megjelenés előtt az anyagot, annak mindenképpen kötelező az esemény, már csak azért is, mert az ingyenes online premier nem szerepel a zenekar tervei között. Illetve itt lehet majd először előrendelni az új anyagot CD, kazetta és vinyl formájában. Az album a friss Pongo Pongo Collective gondozásában jelenik meg áprilisban.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
827FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló