Hirdetés

Még a Sziámi is Animát dolgoz fel + holnap Anima Sound System-szülinap az A38-on

Pénteken egy időben két budapesti helyen is elhangzik a Tedd a napfényt be a számba című Anima-örökzöld, hiszen Müller Péterék a szerzők zenekarának 25. születésnapjára feldolgozták az emblematikus Anima Sound System dalt, ráadásul a Sziámi AndFriends még a koncertműsorára is tűzte a dalt, ami először a Lángolón hallható.

Persze elhangzik a dal holnap még egy helyen is, az idén 15 éves A38 hajón ünnepli ugyanis 25. születésnapját az Anima Sound System rengeteg vendéggel (Henri Gonzo a Fran Palermoból, Beck Zaza a 30Y-ból, Bocskor Bíborka a Magashegyi Undergroundból, s visszatér számos régi tag Bognár Szilvitől Prieger Szabolcson át Prieger Fanniig). Lesznek nagyon régi és nagyon új számok, ahogy azt már az örök változó zenekartól megszokhattuk.

A csapat a holnapi hajós buli után idén jubileumi turnéra indul, Erdélyt, Londont és Rómát is érintve. Közben több albummal is előrukkolnak, köztük azzal a feldolgozáslemezzel, amelyen neves hazai előadók tisztelegnek az Anima munkássága előtt Presser Gábortól Erik Sumon át az Irie Maffiáig. A friss megjelenés a Sziámi nevéhez fűződik, a Müller Péter és Kirschner Péter vezette zenekar igazán nagyon szereti a Tedd a napfényt és érdekes adaptációt készítettek belőle. Ez látható, hallható fentebb.

Szóval:

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló