Hirdetés
Hirdetés

Még mindig a legjobb? – Száz kép az idei Fekete Zajról

Még mindig a legjobb. Persze azok közül, amiket láttunk, mert van még sok, amit dicsérnek az emberek, csak mi még nem jártunk ott. De akik már jártak ott, ők is le vannak nyűgözve a Zajtól, szóval valószínűleg tényleg a legjobbak között van. Ahogy Bodrogi Bozan András mondta nekem a pénteki napon: azért bírja ezt a bulit, mert a legprogresszívabb gondolkodású az összes közül.

És valóban, itt aztán belefuthatunk minden olyan furcsaságba, amit nem látunk sok helyen, legyen az furcsa zene, furcsa ember, furcsa kajás-stand, ráadásul mindez egy hegyen, az erdő közepén, egy (sajnos most kiszárdó) tó mellett. Ahol most már ténylegesen az erdőbe is tettek egy színpadot, a villogó, ötven méter magas kilátó alá, és ha valaminek, akkor ennek volt hangulata, meg kéne tartani.

És még meglepetésbuli is akadt, mert mindenfajta meghirdetés nélkül az Ahriman zenekarból egyszer csak Gire lett, és előadtak négy dalt a 15 éve feloszlott csapattól.

Na meg volt az industrial metal legenda Godflesh és egy kicsit felemás Oranssi Pazuzu is, de erről már Kovács Attila írt egy beszámolót, úgyhogy zárásul itt van száz darab kép az idei Fekete Zaj fesztiválról, Papp Fanni tálalásában.

Jövőre ugyanitt!

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,440KedvelőTetszik
2,926KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk