Hirdetés

Maxisun – Gyertyafény

Eltűnt egy 8 éves kisfiú Budapesten! Legújabb videó klipjét forgatta a Maxisun, amikor a szereplő kisfiú Huniska elkóborolt, és egyedül vette nyakába éjszaka a várost. A kisfiú miután eltűnt nagyon jól érezte magát, játszótérre látogatott, kosarazott, egyedül felült az óriáskerékre, és még dodzsemezett is. Végül megkerült, tortával ünnepelt, semmi baja nem lett, és a videó klip forgatás is nagyon jól sikerült.

Az alter-pop zenekar klipjével arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy mindig figyeljünk a szeretteinkre, gyermekeinkre, mert bármikor veszély helyzetbe kerülhetnek. A videó egy mai korban élő kisfiú gondolatait, érdeklődési körét tükrözik, kalandos életének egy rövid kis történetét mutatja be több helyszínen keresztül. A szereplő kisfiú, Huniska ezzel a klippel debütált a nagyközönség előtt. A forgatás, ami több napot vett igénybe, nagyon jó hangulatban telt, Huniska pedig mindent úgy csinált, ahogy a stáb azt elvárta tőle, és nagyon élvezte a közös munkát.

Az új dal, mely a „Gyertyafény” címet kapta, az elengedésről szól. Fő üzenete, hogy habár el kell engednünk számunkra fontos dolgokat, embereket az életben és emiatt sokszor egyedül érezhetjük magunkat,  mégis vannak számunkra olyan tevékenységek, amikben mindig örömünket fogjuk lelni és továbbra is élvezni tudjuk az életet. A dal alternatív, pop, hip -hop stílusirányzatokból építkezik, melynek producere Monkeyneck volt. A klipet Kovács Ádám “Shapes” készítette, aki már több hazai neves előadóval is dolgozott együtt.

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk