Hirdetés

Másnak szól – Premieren a Varga Miklós-os P. Box koncertanyagának egy dala

A Moiras Records fáradhatatlanul ontja rock-múltunk gyöngyszemeit a veterán felvételekből előállítható legjobb minőségben, főleg vinylen, azaz LP-n és 7”-esen. A nyári sorozatot egy hete a Beatrice-kislemez nyitotta, most pedig itt egy P. Box-koncertanyag. 2020 novemberében kijött már egy, mégpedig a Vikidál Gyulá-s érából, arról itt tudósítottunk.

Nem kérdéses, hogy a Bencsik Sándor gitáros és Cserháti István billentyűs alapította P. Box a nyolcvanas évek egyik legjobb hazai hard rock együttese volt, és általában a nagyközönség a Vikidál-féle korszakkal és dalokkal azonosítja őket, miközben érdemes azért egyet visszalapozni is. Az együttes első periódusa ugyanis kicsit méltatlanul merült feledésbe, pedig Varga Miklós énekével első osztályú produkciót élvezhetett a közönség. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy engem jobban be is talált ez a koncert a tavaly kiadott ’83-as anyagnál.)

A lemez felvételei a Budai Ifjúsági Parkban készültek 1982 szeptemberében. Csak vinyl LP formátumban, 500 számozott példányban korlátozva jelenik meg.

Megvásárolható az ismert lemezboltokban, illetve rendelés e-mailen: moiras@somoskiado.hu

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,441KedvelőTetszik
2,900KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetésspot_img

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk