Hirdetés
Hirdetés

Marilyn Manson vízben tapicskolva playbackelt Kanye West mellett a lemezbemutatón

Vagyis nem igazán tudjuk, mi is volt ez megint. Elvileg ugye kedden jelent meg Kanye West Donda 2 című új lemez, amihez a producer-rapper összerakott megint egy ilyen bemutatóféleséget, ezúttal Miamiban. Ő ezt úgy hívta, hogy Donda Experience Performance, és leginkább egy playbackshow volt a Donda és a Donda 2 számaiból adtak le dalokat, és megjelentek vendégek is, akik vagy tátogtak, vagy mikrofonnal a kezükben tapicskoltak a vízben.

Hirdetés

Merthogy a színpadkép annyi volt, hogy felgyújtottak egy házat, ami körül víz volt, és ebben mászkáltak gumicsizmában a fellépők. Igen, Kanye West vízen járt, de a vendégei is, szóval ez kicsit levon a Isten fia beosztás értékéből.

A kedves olvasó viszont ne haragudjon, nem néztük végig az egészet, bele-bele tekerünk (eleve több mint kétórányi szívdobogás van felvezetésnek), de Marilyn Mansont megtaláltuk. Ő 3 óra 38 perc környékén jelenik meg, és playbackel baromi bénán a Jail 2 című dalra. Itt egyébként az amúgy csak táncikálva tátogó West valamiért mikrofonba beszélt, de egy idő után belevágja azt is a vízbe, hallatszik is a nagy loccsanás, puffanás, szóval be volt kapcsolva.

Hogy megjelent-e amúgy a Donda 2, azt nem tudjuk, elvileg csak Ye saját lejátszóján elérhető, amiből amúgy már több mint 100 millió dollárnyit értékesített.

Itt a show:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,987KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók