Hirdetés

Márciusra csúszik a Grammy-gála

Eredetileg január 31-én rendezték volna meg a 63. Grammy-díjátadót, de az ismét felszálló ágban lévő koronavírus-járvány miatt a halasztás mellett döntöttek, írja a Variety.

Az új dátum március 14., ami amúgy szintén elég közel van, szóval lehet a Grammy is áldozatul esik annak, amivel a fesztiválók már lassan egy éve szembesülnek, azaz az állandó tologatásnak.

Los Angelesben amúgy kifejezetten rossz most a járványhelyzet, itt az Egyesül Államokban is erősen emelkedik a fertőzöttek száma.

Korábban amúgy arról volt szó, hogy minimál nézővel, vagy néző nélkül rendezik meg a gálát, esetleg több helyszínről bejelentkezve, de az újabb fejlemények hatására bizonytalanná vált minden.

Ez amúgy már csak bónusz arra, hogy az előadók amúgy sem elégedettek az idei Grammy-jelölésekkel, és az valóban furcsa, hogy a tavalyi év nagy kereskedelmi és kritikai sikerét elérő Weeknd egyetlen jelölést nem kapott, amin a kanadai zenész jól ki is akadt. A legtöbb jelölése egyébként rendes lemezt amúgy ki sem adó Beyoncénak van (9), akit olyanok követnek, mint Taylor Swift, Roddy Ricch és Dua Lipa (6).

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
876FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk