Hirdetés

Marc Rizzo valóban kiléphetett a Soulflyból

Bár egyik féltől sem hangzott ez el konkrétan, valóban úgy tűnik, hogy Marc Rizzo gitáros már nem tagja a Soulflynak, illetve a Cavalera-klánnak. Előbb ugye jött, hogy a következő Soulfly-turnén Dino Cazares Fear Factory-gitáros száll be a csapatba, majd amikor már sok százan kérdezgették, hogy mi lett a 18 éve szinte minden Cavalera-produkcióban részt vevő Marc Rizzóval, a gitáros, szintén anélkül, hogy kimondta volna, hogy kilépett, elmesélte, hogy most a szóló dolgait tolja teljes gőzzel.

Hogy akkor honnan veszi mindenki, hogy kilépett? Onnan, hogy elég könnyen lehet olvasni Rizzo sorai között:

“Teljes gőzzel a szólóprojektemre koncentrálok, és ez jobb így nekem. Egészségesebb ez a környezet számomra és a családomnak is, többet is vagyok itthon. Tolom a saját projektemet, ami elég izgalmas számomra, és van egy új zenekarom is, a Hail The Horns, amivel most hoztunk ki egy klipet egy KISS-feldolgozásra. Aztán ott van még a Revenge Beast, illetve az Acoustic Vendetta. Szóval jól alakulnak a dolgaim, sok klassz anyagon dolgozom, de a szólóprojektem az, ami igazán közel áll a szívemhez. Itt megkapom a dalszerzői kreditemet, és megbecsülést kapok a munkámért.”

Ebből az utolsó mondat a legárulkodóbb. Rizzo a 2004-es Prophecy lemezen dolgozott először a Soulfly tagjaként, de soha egyetlen dalban sem volt feltüntetve azóta sem, mint szerző, holott előtte, az Ill Niñóban aktív volt ilyen szerepben is. Az egyedüli Cavalera-produkció, ahol írói kreditet kapott, az utolsó Cavalera Conspiracy volt. A koncerteken viszont gyakorlatilag ő gitározott Max Cavalera helyett is.

Érdekesség, hogy a Hail The Horns zenekart azzal a Tony Camposszal alapította, aki amúgy a Fear Factory tagja.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,329KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk