Hirdetés

Maradunk fiatalok – Premieren a Kultúrkör új dala és klipje

Lángoló Premier

Új dallal és klippel jelentkezik a Kultúrkör. Az utóbbi időben egyre nagyobb követőbázissal rendelkező szegedi trió azt az eufórikus érzést szeretné ebben megörökíteni, amit egy-egy jól sikerült bulis este alatt él át az ember. A klipben a Darvasi Áron, Király Tamás és Rudner Barnabás alkotta csapat többedmagával mulatja át az éjszakát, és a hajnali fények delíriumos hangulata is megjelenik.

„Úgy gondolom, ha van egy jól elkészített videó, az felfogható félsikernek, és kiválóan tudja népszerűsíteni az adott dalt. Mi mindig arra törekszünk, hogy valódi “kisfilmeket” kreáljunk. A “Maradunk fiatalok” forgatási helyszínéül egyik kedvenc törzshelyünket, a szegedi Várkertet választottuk, és egy valós bulit sikerült képernyőre vinnünk”

– mondta az előadó-dalszerzők egyike, Darvasi Áron, aki zenei pályája mellett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen végzett színművész, rendező. (Az együttes további két tagja is tovább szélesíti egyébként a Kultúrkör látószögét polgári foglalkozásával: Király Tamás jogász, Rudner Barnabás pedig gyógypedagógus-asszisztensként segít sérült gyerekeknek.)

A csapat több mint egy éve, a járvány első hullámának időszaka alatt állt össze, és azóta rendszeresen jelentkeznek újdonságokkal. A zenekar elmondása szerint az elmúlt egy év egy kísérletezős periódusként is felfogható, jelenleg debütáló „Maradunk fiatalok” daluknál érzik úgy a tagok, hogy megtalálták azt az irányt, amit képviselni szeretnének a jövőben.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,329KedvelőTetszik
2,908KövetőKövetés
1,090FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk