Hirdetés
Hirdetés

Már 20 millióan olvassák Lady Gagát a Twitteren

Kevesebb mint két hónap alatt újabb 2 millió követőt szerzett magának a Twitteren Lady Gaga, aki ezen a téren már jó ideje gyakorlatilag saját magával versenyez. Tavaly májusban még az számított rekordnak, hogy követőinek száma elérte a 10 milliót, majd idén januárban írtunk róla, hogy már 18 millióan olvassák az énekesnőt a közösségi oldalon. Ezzel persze már akkor is vezette a top10-es listát Justin Bieber előtt, mostanra pedig Gaga újfent elsőként az oldal történetében egy újabb kerek számot, a 20 milliót is elérte.

A hazánkban kevésbé, világviszonylatban, főleg az USÁ-ban viszont igen kedvelt Twitter legtöbbször jól mutatja egy híresség általános népszerűségét, éppen ezért nem is túl meglepő, hogy a legtöbbek által követett tíz felhasználó között főleg énekesnők és más női hírességek vannak, de ott találjuk például az amerikai elnököt, Barack Obamát is.

A januárban részletesen bemutatott tízes lista óta a dobogósok sorrendje nem változott – 1. Lady Gaga, 2. Justin Bieber, 3. Katy Perry – csak a követőik száma, fejenként közel 2-2 millióval.

Advertisement
39,008KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló