Hirdetés
Hirdetés

Már kaphatók a jegyek a 2023-as EXIT Fesztiválra

Megkezdődött a 2023-as EXIT Fesztivál jegyeinek értékesítése, azaz az EXIT Unierzum dimenziókapuja mostantól ismét nyitva a közönség számára, ahogy a sajtóközlemény fogalmaz. A fesztivált július 6 és 9 között rendezik meg ismét Újvidéken, a Péterváradi erődben, ami az egyik legkülönlegesebb helyszín a hasonló rendezvények mezőnyében. További jó hír, hogy habár világszerte nő a fesztiválbelépők ára, az EXIT a leggyorsabb és leghűségesebb rajongói számára korlátozott számban early bird jegyeket biztosít az elmúlt évekhez képest változatlan, 87 eurós (+ adminisztrációs díj) áron.

Hirdetés

 

A szervezők így foglalták össze a legfontosabb tudnivalókat:

„Húsz év telt el azóta, hogy az EXIT megalapította saját államát, mint metaforikus országot, amely saját útlevéllel és határokkal rendelkezik – utóbbit a Péterváradi erőd falai jelentik. Az EXIT államának falai pedig több százezer ’polgár’ találkozási helyét ölelik körbe, akik mind hisznek a szabadságban, a békében, a szeretetben és a sokféleségben, mint legfőbb értékekben. Elérkezett az idő, hogy együtt belépjünk az EXIT Univerzumába, ahol csodák történnek és ahol a legfényesebb csillagok mi magunk vagyunk.

Az idei EXIT fesztivált, amely júliusban több mint 200 000 látogatót és több mint 1000 fellépőt vonzott a Péterváradi erődbe, a tekintélyes European Festival Awardson (EFA) idén is jelölték a “Legjobb nagy fesztivál címre, melyet a péterváradi fesztivál már kétszer nyert el– 2013-ban és 2017-ben. Az EXIT családból további három fesztivál is szerepel a jelöltek listáján – a “Legjobb közepes méretű fesztivál” kategóriában ott van a montenegrói Sea Dance Fesztivál, amely 2014-ben már elnyerhette ezt a díjat, és a horvát Sea Star Fesztivál is, míg a nemrég lezárult belgrádi No Sleep Fesztivál, amely jelenleg még a hivatalos „Legjobb új európai fesztivál”, idén először versenyez a „Legjobb beltéri fesztivál” címért.”

További részletek az EXIT weboldalán és Facebookján. A fesztiválon idén mi is ott voltunk, olvassátok el beszámolóinkat! 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,003KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,870FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók