Hirdetés
Hirdetés

Már a jövő nyári fesztiváldátum-tologatások is elkezdődtek

Olyan jó lenne, ha a Bonnaroo ritka lenne, mint a fehér holló, de valószínűleg nem lesz egyedi eset az, amit most jelentettek be.

Hirdetés

Az amerikai fesztivált hagyományosan júniusban szokták megrendezni az amerikai Manchesterben, de ugye ez idén elmaradt, majd a szeptemberre áthelyezett bulinak is annyi lett. Cserébe bejelentették a jövő júniusi dátumot, amit viszont már most eltoltak szeptemberre.

Okokról nem írnak, de valószínűleg a járvány miatti teljes bizonytalanság állhat a háttérben. Jelen pillanatban nem úgy áll a világ, hogy itt bármilyen fesztivállal lehessen tervezni akár kilenc hónappal előre.

Egyébként egyre több zenész is azt várja, hogy legkorábban 2022-ben lesz újra fesztiválszezon. Például Anders Friden, az In Flames énekese sem hisz a 2021-es fesztiválokban, illetve már az is gond lesz jövőre, hogy milyen zenekarokat hívhatnak meg rá, ugyanis a nemrég más munkát kereső Anathema-tagok esete nem lesz egyedüli az elhúzódó válsággal.

Kérdés mi lesz akkor, ha valóban lehetetlen lesz 2021-ben is fesztivált tartani. A Glastonbury alapítójának a lánya, Emily Eavis nyilatkozta még a nyár elején, hogy ha jövőre sem tudják megtartani a fesztivált, akkor nem is lesz soha többet, annyira földhöz vágja őket a válság. Eavis amúgy most még tervez a júniusi bulival, és cáfolta azokat a pletykákat, hogy augusztusra tolnák a fesztivált.

Egyébként egyre több jövő nyári gigarendezvénynek már megvan a teljes line up-ja, és nem is beszélnek egyelőre módosításról, de arra nem tennénk sokat, hogy az általában áprilisban megrendezett kaliforniai Coachella lesz 2021 nyitófesztiválja.

Aztán majd jön valami csodaszer, amitől meggyógyul a világ, és nem győzünk majd válogatni a bulik között.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók