Hirdetés
Hirdetés

Májusi mámor – Premieren a Nani on the Run új videója

Lángoló Premier

A röviden csak “mámorként” emlegetett dal, a Nani on the Run tavalyi év során megjelent első, az In-between című EP-jének dalaihoz hasonlóan angolul íródott, melyet a zenekar frontembere, Nani jegyez.

„A dal magyar változata Szekeres Nóra segítségével készült el, akinek verse visszaadja azt a vidámságot és felszabadultságot, amit akkor érzünk, amikor szebbnél szebb helyeket fedezünk fel, és végre kiszabadulunk az unalmas hétköznapokból.”

Hirdetés

Az EP-megjelenést követően nem sokat váratott magára a többi Nani on the Run-dal sem, hiszen még a tavalyi év során megjelent a Confessions című live session videó a Soundcam Production gondozásában, majd ősszel a Getaway szöveges videója is. Ez a sor most folytatódik a Májusi mámorral, ami idén az első single a zenekartól és az első, magyar nyelvű videóklipes daluk is emellett.

Nani a dal keletkezésének körülményeiről ezt mesélte:

„Aki ismer, tudja, hogy imádok utazni, és szenvedélyesen szeretek új helyekre látogatni, legyen az itthon vagy külföldön, ilyenkor mindig kicsit ‘szerelembe esem’ az adott hellyel. Az utóbbi időszak kicsit elvette ennek a lehetőségét mindenkitől, így ebben a dalban tudtam kiszabadulni az otthoni fogságból. A zenekarral új terv, hogy szeretnénk magyar nyelvű dalokat felvenni, de valószínűleg angol dalt sem utoljára hallott tőlünk a közönség. Annak nagyon örülök, hogy Nóri személyében egy nagyon érzékeny és munkájára igényes embert ismerhettem meg, aki rögtön ráérzett a dal lényegére és megtaláltuk a közös hangot. Fognak ebből még jó dolgok kisülni, úgy érzem.”

Marton László gitáros a felvételről:

„Dalaink felvételét, masteringjét továbbra is Cs. Szabó Zoltán (Artist Factory) hangmérnökkel közösen tervezzük, akivel eddigi megjelenéseink kapcsán már dolgoztunk együtt. Idén a tervezettnél kevesebb időt tudtunk nála eltölteni, de a kiesést igyekeztük pótolni a házi stúdiónkban, és így alakult ki a Májusi mámor végső hangzása, valamint több gitár- és vokálsávot is otthon vettünk fel a dalhoz.”

A klipforgatásról ezt mondták:

„A tavasz beköszöntével Naniban felidéződtek korábbi utazásainak élményei és a vágy, hogy valahol újra feltöltődhessen. Ezek az érzések, visszaemlékezések ihlették a Májusi mámort, és a képi megjelenéshez a Sabar Borház (Káptalantóti) környékét, szőlőtőkéit, a balatoni tanúhegyek sziluettjeit és a Tóti-hegy egyedülálló panorámáját választottuk.

Mindenképpen a szabadban akartunk forgatni barátok, ismerősök társaságában, ezért úgy éreztük, a Balaton-felvidék lesz a tökéletes helyszín, mert itt az ember tényleg minden gondjától megszabadul, varázslatos, bormámoros estéket tölthet el itt. A életteli, pörgős képsorokat a Gastro Boutique stábja készítette el, akik már évek óta az élmények megörökítésén munkálkodnak a térségben, és egyebek között a Sabar Borház médiafelelősei is.”

A klip:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók