Hirdetés

Május 31-ig tart a Rockmaraton bérletakciója

rockfater.jpgA hónap utolsó napjáig kapható az akciós heti bérlet a Rockmaraton fesztiválra, mindössze 6.990 forintért, utána júniusban már kicsit drágább lesz, bár a 9.990 forintos árral még mindig az ország legolcsóbb fesztiválja marad a pécsi. A bérletek megvásárolhatók a Ticketportal jegyirodáiban, vagy közvetlenül a fesztiválon, a hivatalos weboldal ”jegyek” menüpontja alatt található webshop segítségével, akár posta- és kezelési költség nélkül. A fesztivál az idei évben is elfogadja a SZÉP Kártyát, amivel a helyszínen lehet majd megvenni a jegyeteket, ugyanakkor, ha még most regisztrálják vásárlási igényüket a weboldalon található webshopban, akkor a kedvezményes elővételi jegyáron lehet megváltani a helyszínen a bérletet. Ugyanez érvényes a határon túliak számára, mivel a Felvidék kivételével a jegyelővétel sajnos nem megoldott, így nekik sincs más dolguk, mint regisztrálni vásárlási szándékukat webshopuban, vagy emailen, és a helyszínen 6.990 forintért kapnak majd heti karszalagot. Aa limitált számú VIP Passok értékesítése is megkezdődött, de az ellenőrizhetőség miatt, csak a rendezvény saját webshopján keresztül, közvetlenül tőlük vásárolhatók meg. A Pass-szal a vendégek használhatják a körbekerített és őrzött VIP kempinget és vizesblokkot, és együtt ihatnak a fellépőkkel a VIP kocsmában. A Pass ára 9.990 forint, de csak a hetibérlettel együtt érvényes. Összesen 50 darabot bocsájtott a fesztivál megvásárlásra, úgyhogy nem árt sietni, mert gyorsan el szokták kapkodni.

Elkészült a végleges programja is a fesztiválnak. Lezárult a facebookos beszavazás és a Local Heroes tehetségkutatóra jelentkezés is. A Heidevolk sajnos magánéleti okok miatt nem tudta vállalni a fellépést a fesztivál szerdai napján, ezért helyettük a folkot black metallal ötvöző dán Svartsot zenekarral állapodtak meg. Az utolsó pillanatban beesett még egy amerikai hardcore banda is az Alpha&Omega, így összesen 162 zenekar lép majd fel, köztük 12 külföldivel. Olyan nevek emelkednek ki az idei programból, mint a Kreator, a Marduk, az Eluveitie, a Sick of it All, az Evergrey, a Business, a Veil of Maya vagy az orosz Purgen. A magyar zenekaroknál idén kiemelt hangsúlyt fektetnek a feltörekvő csapatokra és az igényes, szubkulturális különlegességekre. Olyan kultikus és nemzetközileg is elismert együttesek lépnek majd fel, amik egyetlen másik fesztiválokon sem játszanak.

Kommentek

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
694FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Audiópartnerünk

Friss Lángoló

A zenehallgatás rosszat tesz a természetnek

A vinyl lemez sem környezetkímélő, de a streaming évről-évre jobban megterheli a Földet.

Két perc a David Bowie életéről szóló filmből

A filmben Johnny Flynn játssza Bowie-t, és egy darab Bowie-dal sem hangzik el benne.

Koncertlemezt ad ki az Arctic Monkeys, karitatív célból

Minden bevétel a War Child UK-nek megy.

Ingyenes Spotify online workshop a Spotify embereivel

Hogyan működik a Spotify algoritmusa? Hogyan tud egy dal bekerülni egy Spotify playlistbe? Mire jó a Spotify For Artists fiók?

David Hasselhoffnak van egy metálzenekara, pénzt gyűjtenek az első klipre

Aki hallani akarja The Hoff metáldalát, adjon pénzt. Klip is lesz hozzá.