Hirdetés

Majdnem Híres-játék – Sziget-napló (harmadik rész)

A Lángoló Gitárok, és a Jägermeister közös játéka keretei között három fesztiválon tapasztalhatják meg a szerencsések, hogy mit is csinálnak a sajtósok azokban az órákban, mikor nem nagyképűen bambulnak a VIP-ban. A legnagyobb attrakció persze a Sziget ezek közül, amiről ezúttal Székely Réka számol be. Íme élményösszegzésének utolsó része!

4.nap, Szombat

A mai nap volt a legkeményebb zenéké a Sziget Nagyszínpadán: Iron Maiden és Tankcsapda. Zúzás volt ezerrel, tomboló tömeg és persze fények, füstök, effektek.
A brit heavy metal legenda fellépésének első felén tettük csak tiszteletünket, majd inkább átsasszéztunk a magyar zenekarokat megnézni, Kowalskyék a metálsátorban nyomták, majd 30Y-ból is hallgattunk egy csipetnyit az mr2-nél.
Az este vége felé az Open-Civil Színpadnál kötöttünk ki, ahol az Intim Torna Illegál kellemes pörgésében vettük részt, utána pedig Soerii & Poolek tagjait csodáltuk, ahogy a színpadon tébláboltak fullos hölgykoszorúban pillanatok alatt euforikus állapotba juttatván a közönséget. Teljesen beteg és gátlástalan vicczenekar, de nagyon jól elvoltunk. Ezt látnia kell egyszer mindenkinek, komolyan.

5. nap, Vasárnap
Eljött az utolsó nap – napközben egy laza csobbanás a Balatonban, majd rohanás vissza, hogy a Muse-ra azért csak odaérjünk. Nem sokon múlott, hogy lekéssük, de megérte a rohanás: szuper bulit csináltak. A csajokkal még egy utolsót pörögtünk, persze reggelig. Kint aludtam velük, így a végén, és reggel bontani kezdtük a sátrat.
Jó volt Sziget, köszi, jövőre találkozunk!

Kommentek

37,440KedvelőTetszik
2,901KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló