Hirdetés
Hirdetés

Majdnem klasszikus felállással jött egy új Machine Head-dal és -videó (18+)

Bevallom kissé elvesztettem a fonalat, hogy most mi is van a Machine Headdel. Igazából már az első (na jó, második) lemez után elvesztettem, de ez csak azt jelenti, hogy egyáltalán nem hatott meg egyik lemezük sem az első kettő után.

Hirdetés

A tényleges fonálvesztés viszont a legutóbbi balhé után történt, amikor is Robb Flynn mellől kiszállt majdnem mindenki. Aztán ő hatalmas mentésként visszahívta a zenekarba Chis Contos dobost és Logan Mader gitárost, és letolt velük egy turnét, megünnepelve az első lemezüket, amit együtt vettek fel a kilencvenes évek első felében. De közben azt mondták, hogy új tagok is vannak a távozottak helyén, akikkel dalokat is adott ki Flynn, illetve velük játszotta a turnén az újabb dalokat.

Most meg jött megint egy új dal, klippel együtt, amiben viszont a klasszikus felállás tagjait látom (leszámítva persze Adam Duce basszusgitárost, aki nem igazán áll szóba a többek által is önző diktátorként jellemzett Flynn-nel):

Szóval nem tudjuk mi ez a szám (talán a turné alatt született), nem is igazán jó ezzel a kényszeres óóóózással, közel sincs a klasszikus első lemez dalaihoz, azt sem tudjuk lesz-e nagylemez ezzel a felállással, szóval igazából most csak azért született ez a poszt, hogy tudatlanságomat világgá tárjam.

Meg hogy betegyem ide a cenzúrázatlan verziót is:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók