Hirdetés
Hirdetés

Magyarországon is ennyi hangja lesz Axl Rose-nak?

A hétvégén lezajlott a Glastonbury fesztivál, ahol igazából Dave Grohl próbálta ellopni a show-t azzal, hogy szinte mindenhol felbukkant, méghozzá úgy, hogy a Foo Fighters nem is volt meghirdetve, hanem egy egyórás bulit toltak The ChurnUps néven. Egyébként nem annyira volt ez meglepetés, mert Grohl lépten-nyomon megjelent a fesztivál különböző részein, és ez így zajlott egész hétvégén, állítólag még olyan is volt, hogy vonattal ment ki a legendás angol buliba. Persze elsősorban fellépni, mert a saját koncertjükön kívül ott volt a Pretendersszel és a Guns N’ Rosesszal is a színpadon. Utóbbinál viszont inkább Axl Rose volt a meglepetés, vagyis a hangja.

Hirdetés

Az egy dolog, hogy volt olyan újság, ami a valaha volt legrosszabb glastonbury-s headliner előadásnak mondta a Los Angeles-i zenekar fellépését, de a BBC hivatalos felvételén is lehet szörnyülködni azon, mi is jön ki Rose torkából. Tessék:

Ez igazából egyszerre kínos és elismerésre méltó. Kínos, mert hát… ezt igazból nem is kell magyarázni. Elismerésre méltó viszont, mert Rose nem takargatja, hogy milyen is a formája, pedig lenne rá bőven technikai lehetősége, amit gyakorlatilag észre sem venne a közönség. Na de nem kéne megírnom előre a budapesti beszámolót, úgyhogy abba is hagyom, álljon itt a végén inkább Elton John remekműve, és remek előadása, amit viszont lehet már soha nem fogok élőben megtapasztalni:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,993KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók