Hirdetés

Magam adom: Bohemian Betyars – Itt a Hangfoglaló Program friss lejátszási listája

Ahogy minden hónap elején, úgy most is itt van a Magam Adom, ami egy olyan lejátszási lista, ahol a Hangfoglaló Program felkérése egy-egy magyar zenész, zenekar vagy valamilyen módon éppen aktuális zeneipari ember, emberek állítanak össze, és ami itt a Lángolón szokott először megjelenni. Szerepelt már benne Vitáris Iván, Schoblocher Barbara, a Platon Karataev, a Mörk, Lábas Viki, Somló Dani és Horváth Renátó, a BUSH – Budapest Showcase Hub szervezői, Szendrői Csaba, az Elefánt énekese a Carson Coma zenekar is, és volt két rendhagyó adás is a Hangfoglaló Program munkatársaival, és a legutóbbi nyertes induló előadókkal. Nemrég a Harmed szerepelt a Magam Adomban, aztán a Qualitons, majd a The Devil’s Trade, azaz Makó Dávid, utána jött Babé Sila, majd a Belau, a Mayberian Sanskülotts és az IDEGEN következett, aztán Henri Gonzo, a Fran Palermo jött soron, most pedig a Bohemian Betyars zenekar állította össze a dalokat és válaszolt a kérdésekre. Alább ott van minden.

Miért éppen ezek a dalok kerültek rá a playlistre?
Azért mert ezek a dalok amik végigkísértek minket egy-egy időszakon és belénk vésődtek véglegesen.

Van-e köztük kakukktojás? Miért?
Több is van miután hatan raktuk össze ezt a playlistet, szines mint mi.

Mik a terveitek idén, a folyamatos újratervezések fényében?
A tervünk az, hogy írunk még sok sok új dalt, és remélhetőleg jövőre meg tudjuk jelentetni a zenekar negyedik nagylemezét. Japánban tervezünk egy vinyl kiadását még az év végén, de tényleg nagyon nehéz egyenlőre előre tervezni.

Mit tartotok az elmúlt időszakban megjelent hazai lemezek közül a legizgalmasabbnak?
Az egyik ilyen The Qualitons- tól a Kexek. Régóta Kex- fanok vagyunk páran a zenekarból és ezek pedig nagyon izgalmas átdolgozások. A másik pedig a Samurai Drive debütáló lemeze, amely tökéletes hangulatfestője az éjszakai csavargásnak. Ezenkívül a Ohnody Egy Igaz Szerelem című albuma is nagyon szép lett, nagy kedvenc szintén.

Ha a zenekarról most filmet forgatnánk, mi lenne a főcímzene?
Valószínüleg a Dick Dale & His Del-Tones Miserlou és A cím az lenne hogy : Vak asszony visszanéz Reloaded VI.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
877FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk