Hirdetés
Hirdetés

Madonna leszerződött a Universalhoz

Madonna körül egyre nagyobb a mozgolódás mostanában: az énekesnőnek mostanában több új dala is kiszivárgott, jövő év első felében jelenik meg soron következő albuma, februárban pedig fellép a Super Bowlon, ami köztudottan az amerikai televíziózás legnézettebb műsora minden évben. Mindezek után a napokban pedig bejelentették, hogy 3 lemezre szóló szerződést írt alá a Universal kiadóval. Egész pontosan az óriáscégen belül az Interscope Recordshoz szerződött, összesen 3 millió dollár értékben, lemezenként 1-1 millióért. Az Interscope adja ki többek között 50 Cent, P Diddy, és Lady Gaga lemezeit is. Mindez már csak azért is hírértékű, mert Madonna nem éppen arról ismert, hogy lemezenként ugrándozna a kiadók között, előző szerződése 2007-ben járt le a Warnernél, ahová 1982, tehát karrierje eleje óta tartozott.

A Universal mellett a popsztár a világ egyik legnagyobb koncertszervező ügynökségével, a  Live Nationnel is szerződést kötött, ez a megállapodás tíz évre, összesen 100 millió dollár értékben jött létre, mindez tartalmazza az ez idő alatt esedékes turnékat, valamint az ezekhez köthető ajándéktárgyak árusítását is.

A Universal egyébként mostanában komoly összegeket fordított nagynevű előadókra, legutóbb például Robbie Williams szerződött hozzájuk, akinek eddig az EMI adta ki a lemezeit.

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló