Hirdetés
Hirdetés

M45 – Elejétől a végéig meghallgatható a Sör és Fű új nagylemeze

sbt_7153s.png

Három év telt el azóta, hogy bemutattuk a Sör és Fű második nagylemezét, valamint interjút is készítettünk az idén 10 éves hiphop-csapattal. Most eljött az idő egy újabb körre, ugyanis itt a harmadik lemez M45 címmel, amiről ugyan már hallhattak számokat a rajongók, de teljes egészében most, a tavaszi nap-éj egyenlőség és a költészet világnapján érhető el először, leghamarabb a Lángoló olvasóinak.

Ez lesz a Sör és Fű első lemeze a két MC-s felállással, a hét dal pedig a Plejádok csillagkép csillagait szimbolizálja. Elmondták, hogy

sok hasonló albummal ellentétben itt nem volt cél vendég MC-k tömegeivel feltölteni a trekklistát. Az M45 esetében inkább a holdudvar beatmakerei (Baljós, Wata, Purple, Walen Delon, Vidual) kaptak nagyobb teret a megjelenésre. Illetve a Csak oda című számban például Mango húz.

Az Ember és az Annyi Szó című számok már fent vannak a videomegosztókon, de a tervek szerint a többi dalhoz is klip készül majd, így a Youtube-on előbb-utóbb elérhető lesz az egész album. EGyelőre digitálisan lehet hallgatni, de később természetesen a hamarosan beinduló SÉF-webshopban is meg lehet majd vásárolni, sok egyéb zenekari termékkel együtt.

A lemezbemutató koncert április 18-án, a Dürer Kert nagytermében lesz. Az album fizikai formájában először itt lesz majd elérhető. Illetve a csapattól nem megszokott módon, most a vizuálra és a díszletekre is komoly hangsúly kerül majd a show-ban.

És akkor a lemez:

Advertisement
38,987KedvelőTetszik
3,059KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló