Hirdetés
Hirdetés

Lovasi és Kispál újra együtt a színpadon

Jutka meg a többiek címmel ad fizetős online koncertet március 12-én a TRIP hajón Lovasi András. A fellépést élőben, valós időben, jó minőségben lehet majd nézni, és fontos tudni, hogy ez a koncert egyszeri alkalom lesz, nincs visszanézős jegykategória. A koncert vendégei Kispál András és a Lovasi-koncertekről már jól ismert ütős, Gábor Andor, azaz UFO lesz.

Hirdetés

A koncerten már hallható lesz a fellépés napján debütáló régi-új szám, a Kispál-klasszikus Jutka új változata, mely a készülő Lovasi-lemezre is felkerül majd. A dalban természetesen Kispál András is gitározik.

Az említett új albumról Lovasi András nemrég beszélt egy interjúban:

Szeptemberben elkezdtem dolgozni egy konceptanyagon, ami egyre inkább halad egy új album felé. A címe Grand Hotel Halmahera. Összetett anyag, prózai részek, fegyelmezetlen dalok, szóval nem egy poplemez, inkább olyan, mint egy hangjáték, de nagyon erős anyagnak érzem. A dobok kivételével én játszom az összes hangszeren, szóval igazi szólóanyag lenne, de már az elején bekerült a Jutka című régi Kispál-dal új verziója, és adta magát, hogy megkérjem a Kispál Andrist, hogy belegitározzon.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók