Hirdetés

Lou Reednek bejött a metál

A 69 éves veterán zenészt nem nagyon hatja meg, hogy Lulu című, a Metallicával közösen készített legutóbbi albuma finoman szólva sem aratott osztatlan sikert a metálrajongók körében, és még a halálos fenyegetéseket is lerendezte egy vállvonogatással.

"A Metallica rajongói már attól rángást kaptak, hogy közösen dolgoztam a zenekarral, és még mielőtt egy hangot is hallottak volna az albumból, már azzal fenyegettek, hogy lelőnek. Ez persze engem nem nagyon érdekel, továbbra is azt vallom, hogy ez a lemez az egyik legfontosabb, amit valaha készítettem. Az én rajongóimat meg pláne nem érdekli a dolog, mert már egy sincs belőlük."

Reed a USA Today-nek adott interjújában azt is elárulta, hogy olyan jól érezte magát a Metallicával közös felvételeken, és annyira tetszik neki a Lulu, hogy legszívesebben máris nekilátna a folytatásnak. Nemcsak neki tetszik a kollaboráció, hanem Darren Aronofsky-nak is. A Fekete hattyút, korábban a Pankrátort és a Rekviem egy álomért című filmeket is jegyző rendező megegyezett a Metallicával és Reeddel is, és ő készíti majd el az Iced Honey című szám videóklipjét.

 

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
875FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló