Hirdetés
Hirdetés

Lotfi Begi x Pataky Attila – Álmodtam egy világot

Lotfi Begi most az Edda Művek „Álmodtam egy világot” című dalát gondolta újra Pataky Attilával közösen. A sajtóanyag azt írja, hogy „a zenei alap a ’80-as évek synthwave lüktetéséből merített, kreatívan tisztelegve a zenei óriás előtt, amely most egy sportrajongókat megszólító videóklippel debütál.”

Ez látható fentebb. Lotfi Begi:

„Előfordul, hogy a rockelőadók szkeptikusan állnak az elektronikus zenéhez, de Pataky Attila az első pillanattól kezdve nyitott volt és örömmel mondott igent a felkérésemre. Számomra óriási élmény volt látni azt, hogy több mint ötven év után is ugyanazzal a stenkkel állt mikrofon elé a stúdióban, majd pedig a Puskás Aréna gyepén, mint annak idején. Az újraálmodott dal érdekessége, hogy egy olyan szintipopos hangzást kapott, ami egyszerre jelent nosztalgikus pillanatokat az idősebbeknek, miközben a fiatalok is rákaphatnak ennek az ízére – elég csak a Stranger Things című sorozatot megemlítenem.”

A dal Lotfi Begi tavaly megjelent  „A nagy Fradi lemez: a zene ereje” című projektjén már megjelent, de mivel a téma most aktuális, ezért érkezett hozzá videóklip is, amely megörökíti Lotfi és Pataky közös fellépését is, a Ferencváros–Bayer Leverkusen, Európa-liga nyolcaddöntő összecsapásán.

Legközelebb a Fradi Bajnokavató buliján, május 28-án lép fel Lotfi Begi, ahol az album több együttműködője is felsorakozik: Dér Heni, Caramel, a Hősök, Nyári Kálmán, Sipos Péter, Hevesi Tamás és további meglepetések.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,929KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,660FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk