Hirdetés

Lotfi Begi x Náksi feat. Ámokfutók, DR BRS – A hold dala

A ’90-es évek abszolút emblémája az Ámokfutók gigasikere, „A hold dala”, amihez a rádiók megkerülhetetlen szereplői, azaz a Fonogram-díjas lemezlovas Lotfi Begi, az elsőszámú hangulatbiztos DR BRS és a DJ/producer Náksi készítettek egy vérpezsdítő klubverziót a nyár legforróbb alkalmaira.

Nem telhet el egy nyár sem nosztalgikus klubszámok nélkül, így Begi az utóbbi időkben igencsak rákapcsolt a slágergyártásra. A foci szerelmeseinek készült induló, a Dér Henivel közös „Freed From Desire” és a Zsaya zenekarral való kollaborációjában hallható Holdviola-átdolgozás, a „Bánat utca” mind egyből a YouTube felkapottak toplistáján landolt, s máris érkezik a következő bomba!

Az előadó ezúttal a legtüzesebb éjszakák egyik klasszikus kellékét porolta le és egyben kérte fel az átdolgozásaiért milliós nézettséget magáénak tudható DR BRS és az ismert lemezlovast, Náksit a szerzemény újragondolásához.

Az eksztatikus zenéhez egy igazán fűtött videóklip dukál, amihez a vizuális aláfestést klasszikus oldtimerek és a szerelem adták.

A debütáló track egyébként felkerül az ősszel érkező Fradi-albumra is a drukkerek nagy örömére, aminek egyik zenei producere és ötletgazdája Lotfi Begi volt és a „Freed From Desire” friss felvétele is helyet foglal majd!

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk