Hirdetés

Loopolj és lootolj! – Csonti95 (feat. Ben Leavez) nyerte a Lenovóval közös dalversenyünket

A zsűri és a közönség döntött. Utóbbiak szavazásának lezárultával kiderült, hogy ki nyerte a Lenovo Legion és a Lángoló közös dalversenyét. A versenyben az volt a feladat, hogy meg kellett zenésíteni (vagy csak simán rímbe kellett szedni és elmondani) a Lenovo Legion 5 laptop technikai leírásából pár mondatot. Nem kellett nagyzenekari opusz, elég volt valami rövid és egyszerű, lehetett black metal, hiphop, punk vagy simán csak vers mindenkinek, zene nélkül. Bármi játszott, ami kreatív.

A Fish!, Dé:Nash, Yank, a Ricsárdgír, a Lenovo Magyarország és a Lángoló tagjaiból összeálló zsűrinél Prommer Patrik nyert, Csonti95 (feat. Ben Leavez) lett a második, Suby feat. Mr. X-Wing a negyedik, Tony Nameless pedig a negyedik. A közönségszavazáson először Prommer Patrik legyőzhetetlennek tűnt, majd elkezdett feljönni rá Tony Nameless, végül pedig Csonti95 (feat. Ben Leavez) mozgósított olyan jól, hogy az összesített végeredményben nem is volt kérdés, hogy ő viszi el a pálmát.

  • A Lenovo Legion 5 laptop tehát Csonti95 (feat. Ben Leavez) tulajdonába kerül.
  • Prommer Patrik második helyezéséért egy Lenovo tablet a jutalom, illetve egy Popshop vásárlási utalványt is kap a nyereménye mellé.
  • Tony Nameless egy Lenovo Legion ajándékcsomagot nyert, benne Legion hátizsákkal, gamer headsettel és egérrel, illetve egy Popshop vásárlási utalványt is kap a nyereménye mellé.

A nyertesekkel a következő napokban felvesszük a kapcsolatot a részletek miatt, illetve a közönségszavazáson is kisorsoltuk, illetve értesítettük a nyertest, aki szintén nyert egy Lenovo Legion merch csomagot hátizsákkal, gamer headsettel és egérrel, valamint Popshop vásárlási utalvánnyal.

Mindenkinek gratulálunk!

Itt a nyertes produkció:

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló