Hirdetés
Hirdetés

Lombardo szerint Araya már hat évvel ezelőtt is vissza akart vonulni

dave-lombardo.jpg

Dave Lombardo volt Dean Delray Let There Be Talk podcast-sorozatának legutóbbi vendége. A jelenleg a Misfitsben, a Suicidal Tendenciesben, és a Dead Crossban is játszó legendás dobossal egy másfél órás interjú készült, amelyben természetesen szóba került korábbi, jelenleg épp utolsó turnéit bonyolító zenekara, a Slayer is. A folytatásban a teljes beszélgetést meghallgathatod, ha van hozzá türelmed, de természetesen a legérdekesebb dolgokat részletezzük is.

A műsorban Lombardo elismerte, hogy hat éve, mióta ismét elhagyta a Slayert, nincs élő kapcsolata korábbi zenésztársaival. Arra a kérdésre pedig, hogy valóban az utolsó koncerjeit adja-e a zenekar november utolsó két napján a Los Angeles-i Forum színpadán, a következőt válaszolta:

Úgy néz ki, legalábbis ahogy hallottam. Tom már akkor vissza akart vonulni, amikor még a zenekar tagja voltam – abba akarta hagyni. Ott voltak a nyakproblémái. Mostanra már hosszú ideje tervezi ezt. És most, hogy megteheti, a magam részéről örülök ennek, és remélem, megkapja azt, amit vár az élettől és a jövőtől.

Dave, legalábbis ahogy innen látjuk, elég jól elvan az utóbbi időben, végül is csak az utóbbi három évben csak a Suicidal soraiban három kiadványon, két kifejezetten rendben lévő stúdiólemezen, meg egy EP-n is játszott, hogy a többi projektet most ne soroljuk végig. Akik egyébként képben szeretnének lenni Lombardo aktuális elfoglaltságaival, azoknak szintén érdemes belehallgatniuk az interjúba, szóba kerül a rég hallott Fantômas, meg hasonló nyalánkságok.

Természetesen nem bírjuk megállni, hogy ne hozzuk szóba legalább egy említés erejéig az egyik legjobb lemezt, amin Lombardo valaha is játszott, ez pedig nem más, mint a Nemesis minden idők egyik legbotrányosabban alulértékelt zenekarától, a Grip Inc.-től. Mivel az album idén február 25-én ünnepelte kiadásának huszonkettedik évfordulóját, keresve sem találhatnánk jobb alkalmat a mai napnál, hogy meghallgassuk. De amúgy holnap is ugyanolyan jó lesz. 

Advertisement
37,763KedvelőTetszik
2,983KövetőKövetés
1,650FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló