Hirdetés
Hirdetés

Little More – Premieren a Woodstock Barbie új dala

Három éves fennállása alatt a blues-stoner / soul-sludge vonaton mozgó Woodstock Barbie-nak március 1-én jelenik majd meg legújabb, harmadik kislemeze Witch of the Dice címmel, amiről most érkezik egy új dal, a Little More. A dal amolyan “vissza a gyökerekhez”, egyszerű és húzós riffre épülő track.

“A szöveg jórésze egy improvizáció szerű köppenet, amit a stúdióban írtam meg, és ebből adódóan létrejött az új lemezen szereplő egyik legkülönlegesebb elem, az elénekelt gitárszóló”

– mondta az énekes Szandra. Az alapokat ezúttal nem Arián (gitár, billentyű), hanem Roti (basszus) hozta, akinek a debütáló, Never Gonna Fall in Line c. dalt is köszönhetjük.

A tavaly év végén megjelent, Yves Krismerrel (Mother’s Cake) közösen írt dal után a két zenekar útjai újra és újra találkozni fognak idén, leghamarabb itt Budapesten, március 23-án az Instantban.

A lemezbemutató koncert egyben a tavaszi turnéjuk induló állomása is egyben, visszatérnek majd Pécsre, először játszanak majd a kecskeméti Ápolóban, de nem állnak meg a határoknál, cseh, német, szerb, erdélyi dátumok után Ljubljanában a brit Wille and the Banditsszel közösen lépnek fel, május végén pedig az amerikai blues legenda, Walter Trout előtt játszanak Prágában.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,934KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,640FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók