Hirdetés

Limitált férőhelyes koncertet ad a Punnany Massif Veszprémben

1280x720.jpg

Különleges meglepetéskoncerttel kedveskedik rajongóinak a Punnany Massif a Veszprémi Utcazene Fesztiválon. A belépés ingyenes, azonban a férőhelyek száma korlátozott, így szemfülesnek kell lennie annak, aki jegyet szeretne szerezni az eseményre. A részletekért olvass tovább!

A Punnany Massif az idei OTP Bank Veszprémi Utcazene Fesztiválon 150 fős koncertet ad. A szombat esti koncert helyszíne titok – amit csak azok a szerencsés rajongók tudhatnak meg, akik jegyet kapnak a buliba. Azt, hogy hogyan lehet belépőhöz jutni, szombat reggel fedi fel a zenekar.

A koncertre tehát nem lehet jegyet vásárolni, hanem kizárólag Veszprémben, a koncert napján lehet hozzájutni.

A részletekért érdemes figyelni az OTP Bank és a Punnany Massif Facebook-oldalát, amin reggeltől lesznek elérhetőek a további információk. Az aktualitásokról itt a Lángoló Gitárokon is folyamatosan beszámolunk. Annyit elöljáróban elárulunk, hogy érdemes mindenkinek felvennie a Punnanys cuccait, így ugyanis növelheti esélyét, hogy egyike legyen a szerencséseknek, akik bejutnak a koncertre. 

Az OTP Bank 2009 óta támogatja a Veszprémi Utcazene Fesztivált. Az első évben a bank segítségével sikerült megmenti az eseményt. 2010 óta már névadó szponzorként jelenik meg a fesztiválon.

Az OTP Junior márkával már második éve támogatja a Punnany Massif zenekart, inspiráló példaként a 24 év alattiak számára.

OTP Bank Facebook: https://www.facebook.com/otpbank.hu?fref=ts

Punnany Massif Facebook: https://www.facebook.com/PunnanyMassif

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló