Hirdetés

Lila réteken zenél a BittnerSweet

bittnersweet.JPG

Nemrég jelent meg a BittnerSweet legelső nyilvános felvétele Bármerre címmel, de már itt a második, egy szerelmi háromszög-történetet feldolgozó dal, a Páratlan, melyhez most videoklip is készült. Szerzője-főhőse, Bittner Dániel és zenekara hamarosan élőben is bemutatkozik a közönség előtt.

A 2018 elején alakult zenekar Bittner Dániel dalszerző-énekes köré szerveződött, aki egyfajta ismeretlen ismerős, hiszen korábban láthattuk már színészként vagy néhány éve a Ki Mit Tube  online verseny döntőseként is. A tagok a magyar alternatív színtér jól ismert figurái, Székely Balázs dobos, Martinkó Tamás gitáros és Horváth Gábor basszusgitáros.

A dalaim többnyire az esendőségről szólnak. Szerintem nincsen izgalmasabb az emberekben az esendőségüknél. Remélem, hogy lesznek emberek, akik magukra ismernek a dalokban, mert ez az értelme számomra az egésznek. Néha magamat is meglepem, mennyire pesszimista tudok lenni. A zenének is az a lényege szerintem, hogy meghalljuk benne egymás érzéseit, és ettől erősebbek legyünk.

A Páratlan című zenés szerelmi háromszög-történethez készült, színes mezőn és egy mosodában játszódó klipet az énekesnőként is ismert Felysa rendezte, míg az operatőr Szabó Gilbert volt.

A BittnerSweet közben első albumán dolgozik Takács Zoltán Jappánnal, mely a tervek szerint a év végén jelenik meg.

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
850FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló