Hirdetés
Hirdetés

Lil Frakk, DOÓR – Django

Lil Frakk egy apokaliptikus sci-fi/western videóklippel együtt publikálta legújabb felvételét, a Django-t. A fanyar hangulatú, Doór producerrel készült trekk Frakk elmúlt egy nehéz évét írja le, amivel most végleg leszámolt.

Két héttel ezelőtt jelent meg Lil Frakk Hideg című Doór által producerált dala, amivel együtt érkezett az ötödik nagylemez bejelentése is, azt pedig a április 19-ei albumbemutató klubkoncert híre követett. Az Innen a név című album,  egy jóval elemzőbb és önreflexívebb anyagot ígér és ehhez hűen a szöveg sötétebb témákat is bátran beenged.

A korábban megjelent Hideg dalnak a klipje tulajdonképpen egy filmelőzetes volt, ugyanis a Django-ban az egész háttértörténet kitudódik. A mesterséges intelligencia csak továbbemeli a felvétel érdekesség faktorát, a koncepcióról maga a klipkészítő csapat, a Drakula Collective tagjai meséltek bővebben:

A klip koncepciója Frakk éjjeli sétáját mutatja be a félig fiktív “ARBO” névre hallgató szórakozóhely környékén. Az útja során megfogalmazódik egy lehetséges “NEW ERA” képe, amiben a hamis kapcsolatok és szokások valódiakra cserélődnek. A Collective ebben a projektben is folytatja az “AI”-val való kísérletezést. Ezúttal a gaussian splat és point cloud megoldásokra esett a választás, amik segítségével hátrahagyott és az új világ közti átmenetet igyekeztünk bemutatni.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,937KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,680FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk