Liam Neeson játszhatja Frank Drebin hadnagyot a Csupasz Pisztoly folytatásában

A People magazin interjút készített Liam Neesonnal, amiből nem csak az derül ki, hogy nagyon úgy néz ki, hogy folytatást kap a Csupasz Pisztoly, de Neeson esélyes  Frank Drebin szerepére.

Hirdetés

Bár az eredeti Csupasz Pisztolyok írója, és az első két rész rendezője, David Zucker azt mondta korábban, hogy nem tervezik folytatni a trilógiát, mert az már nem lenne ugyanolyan, úgy tűnik Seth McFarlane máshogy látja a dolgot. A Csupasz Pisztoly egyébként valóban nem lenne ugyanaz, mint akkor, hiszen a poénok jelentős része miatt ma már valószínűleg több szervezet is serényen tiltakozna, igaz McFarlane, a Family Guy vagy a TED atyja sem éppen a politikailag korrekt viccelődéseiről híres.

Mindenesetre Liam Neeson az interjújában nem csak azt erősítette meg, hogy McFarlane és a Paramount stúdió komolyan gondolja a folytatást, de az is kiderült, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak arról is, hogy Neeson kapja meg Drebin hadnagy szerepét. Ez már csak azért is érdekes, mert korábban arról is pletykáltak, hogy a Másnaposok és az Office színésze, Ed Helms lehet Leslie Nielsen utódja.

Kommentek

35,646KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
734FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés