Hirdetés
Hirdetés

Lettországban forgatta legújabb klipjét a VL45

A VL45 még novemberben négyállomásos lett-litván turnén volt. Arrafelé gyakran egész nap esik az eső, de ez a zenekar tagjait nem zavarta, az egyik napon klipforgatásba kezdtek:

A liepajai neobarokk giccsel teletűzdelt kikötői hotel és az odakint szűnni nem akaró égi áldás inspirálóan hatott ránk. Szerencsére az aranysárga habos-babos előcsarnok miliője nem szivárgott be a Seven Seas dal képsorai közé. A súlyos, döngölős riffekhez a megfelelő hátteret a szálloda éttermének fekete műbőr kanapéja adta.

A klip tulajdonképpen egyfajta átmenet a hagyományos és a szöveges videó/ között: a beúszó, eltűnő, izgő-mozgó dalszöveg részleteket a zenekar tagjai felváltva tátogják. A Seven Seas egyébként a Too Late című háromszámos EP második klipje. A kislemez utolsó dalához, 2015 tavaszára ígér videót a VL45.

Fontosnak tartjuk, hogy ezentúl minden dalunkhoz készüljön videó. Az EP címadó dalához készülő klip lesz az úgynevezett Too Late-Trilógia befejező darabja, de közben már a következő kislemez számait is elkezdjük rögzíteni. Terveink szerint négyszámot fogunk kihozni. Még a nyári fesztiválszezon kezdete előtt.

– mondta Süle Tamás, a zenekar gitárosa. És akkor a klip:

Advertisement
39,010KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló