Hirdetés

Letiltotta Nicki Minaj új klipjét az amerkai feketék csatornája

Nem hajlandó műsorára tűzni Nicki Minaj legújabb, Stupid Hoe című számára készített videoklipjét az amerikai BET tévécsatorna, a TMZ.com információ szerint. A csatorna nem indokolta döntését, de ott dolgozó forrásokra hivatkozva az amerikai bulvárportál azt írja, hogy a klip erősen szexuális tartalmú képsorai és durva, sértő szövege miatt nem kívánatos a főleg fiatal feketéket megcélzó amerikai adónál. A klip éppen a legutóbbi klipmegosztásunkban szerepelt, és bár mi olyan durvának nem éreztük, rémesen idegesítőnek annál inkább. A lapozás után mindenki eldöntheti, mi a véleménye róla, és Minaj kisasszony kívánságlistáját (rider) is megmutatjuk, amit a koncertszervezőknek szokott leadni.

Nicki Minaj április harmadikán adja ki legújabb, Pink Friday: Roman Reloaded című nagylemezét, amin az énekesnő elmondása szerint az ő Roman nevű meleg, férfi alteregója kap majd főszerepet, bár mindez cseppet sem meglepő, ismerve az énekesnő teljesen hibbant habitusát. Roman egyébként Minaj 2010-es debütáló albumának Roman’s Revenge című nyitó számában volt először hallható.

Közben az online Daily Mail meg arról írt a minap, hogy micsoda szép kis ridert rittyentett magának fellépéseire Minaj kisasszony, akkora mennyiségű kajaigénnyel, ami egy egész csapatnak elég. Naná, merthogy egy egész csapatot etet-itat a backstage-ben a csaj.

Van a listában egy gallon limonádé, tizenkét vödör fűszeres sültcsirke, 24 üveg meghatározott márkájú ásványvíz (12 szobahőmérsékleten, 12 jégbe hűtve), ugyanennyi Red Bull, egy csomó tea, persze különböző ízekben, és tényleg egy rengeteg különböző kaja, az angolul tudók itt csemegézhetnek, csak nehogy nagyon megéhezzenek közben. Mindezt persze ezüst étkészlettel szereti fogyasztani Nicki, akinek az is nagyon fontos, hogy megfelelő fűtőberendezés és párásító is legyen a backstage-ben.

Mindez egyébként nem vészesen durva, ha az igazán nagy popdívák listáihoz hasonlítjuk, azt viszont jól mutatja, hogy az ambiciózus Nicki Minaj a nagy popdívák mércéjével méri magát.

Ezt pedig nem is teljesen alaptalanul teszi, hiszen most vasárnap például Madonna és M.I.A. társaságában lép fel a Super Bowl szünetében, ahol a hármójuk által közösen, Martin Solveig produceri közreműködésével készített Give Me All Your Luvin’ című számot adják majd elő. Követőinek száma pedig nemrég meghaladta például Eminemét a Twitteren. Ível felfelé a karrier.

Kommentek

37,441KedvelőTetszik
2,900KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló