Hirdetés

Let It Flow – Itt a Gravel Shores új klipje

gravelshores_letitflow_photo.jpg

Tavaly szeptemberben jelent meg a Gravel Shores debütáló albuma, az Akvamarin, amit akkor dalról dalra is bemutattunk nektek. A lemez Let It Flow című dalához most egy videóklip is készült, a szokásos egyedi látványvilággal, és akárcsak a lemez, teljesen saját erőből. Megtekintési lehetőség a hajtás után.  

Czakó Dániel a következőket mondta el a videóról: 

A Let It Flow videoklipje ugyanabban a DIY (csináld magad) szellemiségben készült, ahogy az Akvamarin lemez is, amelyről a dal származik. Hiszünk az alulról építkezésben, és hisszük, hogy saját forrásainkból olyan tapasztalásokkal gazdagodhatunk, amikkel a tömegtermelt, túlfényesített produkciók soha.

A forgatókönyv és a rendezés P. munkája a Paragon Zero zenekarból, aki a Gravel Shores élő felállásában is közreműködik. Ami a videóban szereplő szobrokat illeti, azok velem majdnem egyidősek, édesapám munkái. Régóta szerettem volna már megörökíteni őket, ez lett rá a tökéletes alkalom.

A 2020-as évben Gravel Shores biztosan folytatja egyszál gitáros koncertjeit, a dátumok hamarosan nyilvánossá válnak. További információk a Gravel Shores Facebookján

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,440KedvelőTetszik
2,901KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetésspot_img

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk