Hirdetés

Lerajzoltuk a Szigetet

A Sziget alatt az évek során rengetegszer leírtuk már, hogy mit gondolunk az éppen fellépő zenekarok koncertjéről, vagy az egész hangulatáról. Mikor azon gondolkoztunk, hogyan lehet ebbe újat vinni, akkor poénból felmerülhetett, hogy akkor idén fogjunk egy jó tabletet, és rajzoljuk le.

Aztán tovább vittük a gondolatot, és hát ott vannak az amerikai tárgyalásokon a rajzos bírósági tudósítások, amelyek hiába, hogy nem részleteiben kidolgozott, csak vázlatos rajzok, mégis láthatóak rajta az érzelmek, a feszültség, a reménykedés, a bűntudat és számtalan olyan érzelem vagy hangulat, amiről nehéz elképzelni, hogy néhány vonallal ki lehet fejezni.

Meg ott van a Samsung Galaxy Tab S9 tabletje, és a hozzá tartozó S Pen, amivel aztán tényleg bárhol, és bármikor lehet rajzolni is, akár egy fesztiválon is. Nem sok minden van, amit ez a tablet nem tud, de az biztos, hogy a szerkesztőség rajzkészségét még a mesterséges intelligencia és a mindenben ideális feltételek sem tudják addig fejleszteni, hogy ezt magunkra vállaljuk, ezért mi a Tab S9-et továbbra is cikkírásra használtuk (de erről majd később), a rajzhoz viszont felkértük Németh Gyula, nemzetközileg elismert képregényrajzolót és illusztrátort, a Korcsmáros Pál-díj 2021-es díjazottját, hogy mutassa meg nekünk, hogyan lehet lerajzolni a Sziget-hangulatot, és meséljen kicsit a munkájáról. 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,626KedvelőTetszik
3,002KövetőKövetés
1,960FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk