Hirdetés
Hirdetés

Lehet – Premieren a Minimyst új dala

Május 4-én mutatja be új lemezét a Minimyst az Akvárium Klubban, amiről az utolsó előtti dalt is megismerheti a közönség. Premieren a Lehet.

„A dalt Szabó Bálint írta, ezt követően kezdtünk a szöveghez, a hangszereléshez közösen nyúlni, és megformálni. A dal arról szól, hogy sok mindent fordítva csinálunk az életben. Megfordul az ok-okozat relációja, a gombhoz keressük a kabátot. Feláldozzuk a nagy dolgokat, a magasztos életet, apró, jelentéktelen dolgokért. Egyre inkább vonzódunk a leegyszerűsített elméletekhez, egyre inkább hallgatunk az idiótákra, így lesz tömegeknek „lapos a föld”. Ennek folytán egyre kevésbé találunk el magunkhoz, a saját belső hangunkat se halljuk. A refrén romantikus, önmagában lebeg, ez Minimyst hagyomány: a szerelem, a ragaszkodás mindig egy kiút a zavaros létezéből.”

– meséli Mészáros István, a Minimyst frontembere a most megjelenő dal létrejöttéről.

A Lehet már sokadik előfutára a lemeznek, ami nemsokára megjelenik.

„Tavasszal érkezik egy nagylemez, ami mindenképpen mérföldkő számunkra, a 10 éves Minimyst történetében. A Nem Maradsz Egyedül és a Lehet után márciusban érkező dal vezeti fel az albumot, így a 2023-ban már megjelent dalok és az idei 3 dal fog nagylemezzé kerekedni. A címe még titok, de már a borítón dolgozunk.”

– tette hozzá István, a nagylemezről mesélve.

Május 4-én a bemutató koncert az Akvárium Lokálban lesz, ahol a Summer Freeze zenekarral együtt áll színpadra a Minimyst.

A lemezbemutatón túl is szeretne többet koncertezni a zenekar, a Minimyst Duo/Trió formációt is fejleszti, hogy el tudjanak jutni kisebb, hangulatos helyekre, fesztiválokra. A zenekar viszont nem csak az élő koncertekre készül, de új dalokkal is, amiket őszre várhatunk, de a 2024 legfontosabb terve a Minimyst életében a nemsokára elérhető nagylemez, aminek mindenképp érdemes megjegyezni a bemutató dátumát.
Május 4-én irány az Akvárium Lokál.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,933KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,640FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók